woensdag 17 september 2008

Darwin 17 september 2008





Yo de manne,

We zijn om geland in Darwin om 4u00 plaatselijke tijd (7u30 voorsprong op Belgische tijd).
Na de gebruikelijke poespas aan de douane, waar Guido bijna 1000 $AU aan zijn broek had omdat hij aan't bellen was in het douanekantoor, zijn we met taxi in het hotel aangekomen om 4u30. Het is hier drukkend warm ±30 gr C. Rond 7u30 konden wij op onze kamer. Na een goed douchke gepakt te hebben (hier zitten er nog veel) zij we in slaap gevallen tot 14u30. Daarna zijn we gaan shoppen in de stad (o.a. hoeden mochten niet ontbreken zie foto). Ook gel voor Frans en Guido hun haar naar omhoog te zetten. Bij avondval zijn we in't zwembad gedoken. Bij het relaxen op de strandstoelen zagen wij joekels van vleermuizen tussen de bomen vliegen. Zeker 50cm spanwijdte. Het werd ook voor ons hoog tijd om te gaan eten wat we net gedaan hebben. Frans had Kangeroe. Hij springt al alle kanten uit. En ik vlieg al want ik heb kip gegeten.
Zo, onze eerste indrukken zijn vast gelegd.
Tot een van dezer.

Groetjes van Down Under

Frans en Guido

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Daar komt zeker een krokedillen Dundee IV van. Schoon hoeteke zulle. Zone hoed en da gestreept zwemhozeke...word zeker een rage hier.

Groetjes van den aabos.

Anoniem zei

Met die mooie hoeden op zullen alle krokodillen op de loop gaan, want Crocodile Dundee is er !
Best dat jullie ze 's nachts ook ophouden !
Ben benieuwd naar het verslag van jullie 4-daagse trip naar Kakadu National Parc

Unknown zei

Frans,Guido frofiteerd van jullie trektocht.Geniet er zoveel mogelijk van want dat is iets dat je maar een keer kunt meemaken.Mooie hoed hebben jullie.Ben er jaloers op.Nog het allerbeste en tot wederziens.
Daaaaaaaaag
Elvis