zondag 14 september 2008

Laatste voorbereidingen



Hallo allemaal,


Het is zover. Nog ene keer slapen en we gaan er voor.

Frans en ik hebben alles nog eens goed doorgenomen en wij zijn er klaar voor.
Wij willen hierbij ons vrouwkes nog eens extra bedanken die ons heel goed hebben geholpen met alle voorbereidingen (anders waren we al zonder onderbroeken weg).
Wanneer we de eerste sfeerbeelden kunnen afleveren weten we nog niet vermits we in Darwin een tocht van vier dagen maken in de nationale parken van Kakadu, Katherine en Litchfield.
Maar wij gaan zeker ons uiterste best doen om het thuisfront een stukje te laten meegenieten van onze belevenissen. En die zullen er zeker zijn.
Zo, de volgende berichtjes zullen van "Down Under" komen.
Groetjes
Frans en Guido

8 opmerkingen:

Unknown zei

Paps en buurman, beetje wijze raad van Fieke.
Zijt voorzichtig en ik hoop dat je niet teveel van die dodelijkste dieren tegenkomt!
Geniet ervan..

Anoniem zei

Ik hoop eer dat die dodelijke dieren ..die gevaarlijke 2 toeristen niet tegen komen!!

Een suporter van den aabos!

Anoniem zei

hopelijk zijn de onderbroekjes gewassen !!

Anoniem zei

Goede vlucht

Anoniem zei

Eindelijk na veel voorbereiding waarschijnlijk is het zover voor jullie. Geniet van de reis want dit zal zeker een unieke ervaring worden. Mijn ventje heb ik zo al 2x moeten missen maar het was hem toen ook van harte gegund. Als het een droom is moet je ervoor gaan. We zullen zeker jullie reis volgen en wensen jullie een onvergetelijke mooi herinnering voor later waar je met een goed gevoel naar kan terugkijken. Het ga jullie goed.

Anoniem zei

Guido en Frans een heel aangename
reis en verblijf jullie toegewenst
van.

Hugo en Françine

Unknown zei

Een uur geleden heb ik een sms ontvangen dat de vlucht van Frankfurt, vertrek om 23u55 naar Singapore geen vertraging zou hebben.Dus nu hangen onze mannen dan in de lucht en hopelijk hebben ze geen al te dikke voeten na 12 uur vlucht. Goede reis en veel plezier!!!

Diana

Anoniem zei

Heb jullie berichtje vanuit Frankfurt ontvangen. Heb jullie in gedachten gevolgd. Hopelijk landen jullie weldra in Singapore en dan zit het grootste gedeelte van de vlucht er op. En dan vanaf morgen begint het avontuur ...